lördag 8 november 2008

Invigning Malmö Arena







Konferencier Björn Kjellman ser ni här på en av många storbildsskärmar.
Hoppas ni vet att Björn är uppvuxen i Trelleborg. Jag bodde granne med hans familj ett antal år och hade varje dag sällskap till högstadiet med hans äldsta syster. På fritiden spelade vi teater tillsammans allihopa!!!



Pressbild hämtad från www.malmoarena.com
Jill Johnson hade kvällens absolut snyggaste klänning. Den skulle jag gärna ha på mig någon gång (...men när då???). Lite kul var det för efter en stund drog hon av den långa kjolen och så blev det bara en liten superkort klänning kvar (...den avstår jag!).





Pressbild hämtad från www.malmoarena.com
Andreas Johnson var också en trevlig upplevelse.


Wow!!!Vilken fantastisk helkväll vi hade igår på invigningen av Malmö Arena. Vi fick biljetterna i 50-årspresent så det känns som att vi fortsätter att fira. Många fina artister och massor av härlig musik. "En hyllning till Det Svenska Musikundret!" Robyn var där med egna musiker, Kalle Moraeus kom från Orsa, Sanna Nielsen gjorde många fina framträdande och ja massor av annat bl.a. de artisterna ni ser på bilderna. Föreställningen började kl. 20.00 och slutade kl. 24.00. Ca 11 000 personer i publiken! Malmöflickorna fanns med i några inslag och bland dessa tjejer lyckades vi fånga in Anna i kikaren och på storbildsskärmen. Anna är dotter till familjens vänner i Limhamn.
Tack Maria och Harry för att ni fixade så vi fick vara med på den här invigningen!!!!


Pictures from a big event in Malmö. Inauguration (is there a better word??) of an arena made for ice hockey, music events, conferences and a lot more. We got the tickets as a gift from friends at our birthdays. Yesterday we were 11 000 spectators and it gives space for 15 000. We had a wonderful evening with a lot of artists.
Ha en riktigt skön helg!
Have a nice weekend!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ni verkar ha haft det jättetrevligt. Mycket kul att få gå på en sådan tillställning.

/Susanne

Anonym sa...

Vilken upplevelse, förstår att du njutit....
Jill bor ju granne nästan med mig :) Vi handlar iaf i samma affärer både mat o annat :)Hon är så duktig. Gift med en skol/spelkamrat till mig....
Världen blir mindre och mindre
Kram Aase

Jag sa...

Hörde att ni träffade en Anna till, så det var ju maximal utdelning :) två kända Annor upptäckta av två möjliga! Verkar som att ni hade trevligt. Vi ska snart ut på en långpromenad innan det är dags att åka tåg tillbaka till skåneland! Kram